Rabu, 21 Februari 2018

HADA DBank-Een ethisch en verantwoord bankenecosysteem


DBANK is de eerste digitale bank die de Sharia- bankmodule heeft geïntegreerd met Blockchain-technologie om een ​​ethisch en verantwoord bankenecosysteem te creëren. We zijn verontrust over de huidige vervolging van banken en financiële instellingen van hun klanten. Bestaande spelers verdienen geld uit de lucht met schulden en rente. Dit is de reden waarom de wereldeconomie in de loop van de tijd is ingestort, duidelijk sinds de 1e eeuw. Het gebrek aan verantwoordelijkheid van banken is dapper genoeg. Dit is de reden waarom de bank de revolutie door de oprichting van een bank, een zorgzame en persoonlijke bank.
Caring and Personal: dit is onze kernwaarde, het vormgeven en beïnvloeden van services, transacties, interacties en het runnen van onze business. Deze woorden zullen ons gedrag intern begeleiden binnen onze organisatie en extern met onze klanten en de samenleving. We willen een bank zijn die er echt om geeft het leven van mensen te verbeteren en er niet alleen van te profiteren. Personalisatie zal ook de belangrijkste focus van onze diensten zijn. Verschillende klanten hebben verschillende behoeften en vereisen verschillende diensten en aandacht. Klanten HADA DBANK krijgt een service op maat omdat we denken dat niet iedereen dezelfde broek kan dragen.
We willen een 'eerlijke' organisatie zijn in de financiële sector. De financiële crisis van 2007-2008 herinnert ons er grimmig aan hoe sommige onverantwoordelijke spelers een hele industrie kunnen vervangen, waardoor miljoenen mensen financieel in de steek zijn gelaten. Het sharia-bankwezen zal, vanwege transparantie, het concept van het delen van winst en verlies, marktmanipulatie minimaliseren en andere domino-conflicten elimineren.
Het DBANK HADA- team zal een uitgebreide Blockchain Digital Bank ontwikkelen die het leven voor iedereen gemakkelijker zal maken, ongeacht hun status. Ze zullen bankactiviteiten kunnen uitvoeren voor 0% en tegelijkertijd kunnen genieten van onze kwaliteitsservice. We zijn hier niet alleen voor winst, maar om een ​​gerechtvaardigde winst te maken en tegelijkertijd een betere bankervaring te garanderen.
HADA DBANK wordt 's werelds eerste op Blockchain gebaseerde Digital Bank om Shariah Banking Module te integreren met Blockchain Technology, om een ​​ethisch en verantwoord bankenecosysteem te creëren. Omdat onze bestaande Digital Bank en de pas opgerichte Blockchain Bank zich toelegden op conventionele bankdiensten, kozen we ervoor om Islamitische bankdiensten te winnen vanwege het ontbreken van dergelijke faciliteiten. In 2016 heeft shariabanken wereldwijd een waarde van USD 1,5 biljoen.
Islamic banks are less risky and tougher than their peers, due to the aspect of their capital needs and the mobility of their bank deposits. Unlike Conventional Banking, deposits to Sharia Banks are entitled to be informed of what banks do with their money. They also have a vote in which their money should be invested. Islamic banks also seek to avoid interest at all levels of financial transactions and encourage risk sharing between lenders and borrowers.
Er zijn twee basisprincipes in sharia-bankieren. Een daarvan is het delen van winsten en verliezen; en twee, beduidend, het verbod op het verzamelen en betalen van rente door crediteuren en investeerders. Collectieve interesse of 'Riba' is volgens islamitische wetgeving niet toegestaan. In termen van winst, zowel de bank als haar klanten in de overeengekomen vorm. In geval van verlies zijn alle financiële verliezen voor rekening van de kredietgever. Bovendien kunnen islamitische banken geen schulden creëren zonder goederen en diensten om deze te ondersteunen (dwz fysieke activa inclusief machines, uitrusting en inventaris). Daarom zullen onze aanbetalingen, stortingen en investeringen met DBank worden ondersteund door fysieke activa zoals edelmetalen en edelstenen.
SECUNDAIRE MARKT
Afgezien van de moslimbevolking van 1,7 miljard en miljarden anderen die liever inschrijven op islamitische bankdiensten, zal de Hada van DBANK zich ook richten op een populatie van 644,1 miljoen mensen in Zuidoost-Azië (ASEAN).
Interessante feiten over ASEAN:
Heeft een bevolking die niet is gebudgetteerd op ongeveer 438 miljoen.
Meer dan de helft van de bevolking in ASEAN is jonger dan 30 jaar.
Heeft een marktpenetratie van 854 miljoen smartphones of 133% in vergelijking met de bevolking, maar slechts 53% van de ASEAN-bevolking is online, waardoor er aanzienlijke ruimte overblijft voor toekomstige marktuitbreiding in Indonesië.
Als een speciale bank Online overtuigt dit feit ons om ons te concentreren op ASEAN als onze secundaire markt. We zijn van plan om onze Syariah Banking Services geleidelijk aan te bieden in het tweede kwartaal van 2018.


FUNCTIES EN EXCLUSIEVE VOORDELEN



met e-Wallet of Debit Card en verander het in cash of cryptocurrency / token om meer uit te geven. Gebruik het als extra korting om te betalen voor wat u maar wilt en bespaar meer op uw aankoop. Je kunt ook verzamelde punten gebruiken om alles uit te wisselen dat je leuk vindt in partner-e-malls of fysieke winkels over de hele wereld.
 

 Bonusverwijzing of Bounty wanneer uw verwijzingen zich bij ons registreren via uw Referral Code.
TECHNOLOGIE IN DBANK
HADA DBANK maakt gebruik van private blockchain die is opgeslagen op elk knooppunt in het netwerk. Standaard worden alle knooppunten beheerd door DBANK HADA. Sommige knooppunten slaan alleen kopieën van blockchain op en nemen niet deel aan het transactonbevestigingsproces (consensusprotocol). Het knooppunt kan fungeren als een gatewayknooppunt of back-upserver. Een knooppunt dat als een validator fungeert, is te vinden op een beveiligd netwerksegment van de bank en beschikbaar via het gatewayknooppunt.
De kerndatabase is geïmplementeerd in een blockchain-structuur, waarbij elk blok een verzameling transactons is. Elk nieuw blok definieert de nieuwe kerntoestand volgens de vorige blokstatus. De integriteit van de kerndatabase wordt geboden door blockchain en consensus hierover. Elk blok is cryptografisch verbonden met het vorige blok. Deze functie zorgt ervoor dat de database en de geschiedenis van transacties op elk tijdstip in de toekomst gevalideerd kunnen worden. De primaire database slaat alle gegevens op die de kern ervan passeren.

 OVER HADACOIN
We zijn van plan via de HADACoin kapitaal aan te trekken voor de ontwikkeling van DBANK HADA. Kopers kunnen HADACoin gebruiken om banktransacties of dagelijkse activiteiten uit te voeren. Onze klanten krijgen een bankpas waarmee ze met onze HADACoin kunnen handelen, binnen het bankplatina of andere handelaars overal ter wereld.
Token detail en diagram ico
We zijn van plan via de HADACoin kapitaal aan te trekken voor de ontwikkeling van DBANK HADA. Kopers kunnen HADACoin gebruiken om banktransacties of dagelijkse activiteiten uit te voeren. Onze klanten worden uitgegeven. met een debetkaart, waarmee ze kunnen handelen met onze HADACoin, binnen ons bankbedrijfplatform of een andere handelaar wereldwijd. 20 OVER HADACOIN.
0 - 10.000.00010.000.001 - 20.000.00020.000.001 - 30.000.00030.000.001 - 40.000.00040.000.001 - 50.000.0001 HADACoin = 0.000500 ETH1 HADACoin = 0.000525 ETH1 HADACoin = 0.000555 ETH1 HADACoin = 0.000588 ETH1 HADACoin = 0.000625 ETH
HADACoin per ETH
1 ETH = 2000 HADACoins1 ETH = 1900 HADACoins1 ETH = 1800 HADACoins1 ETH = 1700 HADACoins1 ETH = 1600 HADACoins
HADACoin DistributieEen bedrag van 500 miljoen HADACoins wordt uitgegeven. Er worden 295 miljoen munten aangeboden om te kopen. Van hen. 295 miljoen munten, 20 miljoen zullen worden toegewezen aan particuliere speculanten en institutionele kopers. 50 miljoen. van de 275 miljoen munten zullen worden gelost tijdens de Pre-ICO-praktijk en de resterende 225 miljoen munten zullen eerder in plaats van later in onze ICO-praktijk worden gelost. 10 miljoen munten worden uitgedeeld voor de overvloedige kruistocht.
Road Map

 
  Details informatie :
Trinutrii 
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1238810
0x44407B1662a5751Fc486866e42254008B9eE9262 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar